Qalat.Transformer 10KVHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

  • vrijgavetijd:2022-08-11 01:18:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:486
  • Korte omschrijving:

    Qalat.,lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterSommige zijn gebonden met plastic tape,Qalat.Isolatie hit

Artikel inhoud

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Sommige zijn gebonden met plastic tape,Qalat.Isolatie hittebestendigheid van een transformator met olieonderdompeling, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Qalat.Hoe droge transformator te selecteren

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?

Muhoroni.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.


Qalat.Transformer 10KVHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:



Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank,Qalat.transformator met 1600-olie, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en er zijn vele principes.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

KwaliteitsdocumentenWanneer oliemonsters worden gebruikt, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


Qalat.Transformer 10KVHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:



De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Voor meer, graag controlerenHet productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Transformer

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Qalat.Geluidsoplossing van droge transformatoren

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Qalat.Overige productinformatie
  • Brunswick.Pakhuis instapbrugBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en onderhoudspunten:

    Brunswick.Pakhuis instapbrugBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en onderhoudspunten:

  • Handan CityVaste hydraulische laad- en losbrugDe twee sessies zijn gesloten en de verzendingen zijn

    Handan CityVaste hydraulische laad- en losbrugDe twee sessies zijn gesloten en de verzendingen zijn

  • Manhattan.Rail type laadplatformHoe om te gaan met mislukkingen

    Manhattan.Rail type laadplatformHoe om te gaan met mislukkingen

  • Qinghai.Drie verdiepingen kleine lift voor familie gebruikPakbon

    Qinghai.Drie verdiepingen kleine lift voor familie gebruikPakbon

  • DublinHydraulisch hefplatform met geleiderailAnalyse van relevante beleidstrends

    DublinHydraulisch hefplatform met geleiderailAnalyse van relevante beleidstrends

  • GutaFabrikant van hydraulisch hefplatformAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principe

    GutaFabrikant van hydraulisch hefplatformAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principe

  • vaten van TarnovskyKleine hydraulische liftInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassings

    vaten van TarnovskyKleine hydraulische liftInleiding tot de ontwikkelingsgeschiedenis en toepassings

  • Foggia.6-meter hydraulisch hefplatformHet belang van productie en leven

    Foggia.6-meter hydraulisch hefplatformHet belang van productie en leven

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!